top of page

Hvem er

Vivo Sales

Vi tror på, at alt der udføres, skal gøres med højest mulige kvalitet. Vi tror på, at dette sparer ressourcer, og er værdiskabende, på den lange bane. Vi tror på, at den eneste måde at opnå dette, er igennem inspirerede mennesker. 

Derfor fungerer Vivo Sales som et lille, men højt specialiseret salgscenter, hvor vi varetager opsøgende salgsopgaver og mødebooking for kunder, der deler vores syn på salg. 

Omfattende salgstræning, opfølgning og sparring, konstant fokus på selvudvikling, og stærkt sammenhold, fylder lokalerne hos os.

Det er vi ekstremt glade for. 

Vivo Sales Mission

Hos Vivo Sales ApS er vores mission todelt.

For det første stræber vi efter at bygge og pleje stærke partnerskaber med vores kunder og tilbyde dem pålidelige og effektive salgstjenester, der bidrager til deres vækst og succes.

For det andet sigter vi mod at tiltrække og styrke unge individer, ved at give dem spændende og givende fuldtidsstillinger indenfor salgsdomænet, med udsigt til udvikling både personligt og fagligt.

Vivo Sales Holisme

Omdannelsen af ​​den lille sorte cirkel til en stor sort cirkel, ved at udfylde den større tomme cirkel symboliserer Vivo Sales enestående evne til at opnå betydelige resultater ved at udnytte kraften i de små effekter, med de rigtige teknikker. Det fremhæver brandets ekspertise i at udnytte mindre elementer med stor præcision for at generere bemærkelsesværdige resultater for sine kunder. Konceptet formidler vores tro på, at selv den mindste indsats, når det kombineres med de rigtige teknikker, kan føre til betydelige succeser

icon-1-110-px-by-110-px.png
bottom of page