Mød holdet

Et dedikeret team

Hos os, er kvalitet ikke kun et mål, det er en livsstil. Vi sætter en stor ære i at yde enestående service, som de bedste i branchen.

Hvem er Vivo Sales

Vi tror på, at alt der udføres, skal gøres med højest mulige kvalitet. Vi tror på, at dette sparer ressourcer, og er værdiskabende, på den lange bane. Vi tror på, at den eneste måde at opnå dette, er igennem inspirerede mennesker. 

Derfor fungerer Vivo Sales som et lille, men højt specialiseret salgscenter, hvor vi varetager opsøgende salgsopgaver og mødebooking for kunder, der deler vores syn på salg. 

Omfattende salgstræning, opfølgning og sparring, konstant fokus på selvudvikling, og stærkt sammenhold, fylder lokalerne hos os.

Det er vi ekstremt glade for. 

0
Passionerede

Vi er passionerede i vores arbejde.

0
Afholdte salgstræninger

Salgstræning flere gange ugentligt.

0
Dedikerede medarbejdere

Engagerede & effektive medarbejdere.

0
Glade samarbejdspartnere

Værdsatte samarbejdspartnere.

Vision

Vi er fremtidens foretrukne salgsstrategiske samarbejdspartner, der bidrager til positiv vækst for vores kunder.

Derfor uddanner vi næste generations sælgere i solidt telemarketingarbejde, så dét at have et samarbejde med Vivo Sales er et kvalitetsstempel for vores kunder.

Mission

Vores fornemmeste opgave er at levere kunder via direkte telemarketing til vores samarbejdspartnere, samt være en sparringspartner i processen til hvordan alle salgskanaler kan underbygge hinanden, så de bedst mulige resultater opnås.

Det gør vi blandt andet ved hele tiden at arbejde med strukturerede læringsprocesser, undervisning og selvudvikling der dygtiggør vores medarbejdere til ’det gode salg’.

Vores salgsarbejde målrettes altid den enkelte kundes behov, så salget skaber den ønskede værdi samtidig med at det er en god og positiv oplevelse for kunden.

Værdier

Godt kollegaskab
Hos Vivo Sales tror vi på at et godt kollegaskab bidrager til at det bliver sjovt at gå på arbejde samt gør at vi løser vores opgaver mere effektivt og dermed leverer bedre kvalitet til vores kunder. For os betyder et godt kollegaskab at vi hjælper hinanden, det kan fx være at tage sin kollegas tallerken med efter frokost, opmuntre på en dårlig dag, hjælpe hinanden med at løse opgaver. Det betyder også at vi interesserer os for hinanden, taler pænt om hinanden og at man tænker over at opføre sig som man gerne vil have andre skal opføre sig over for en selv.

Sundhed & trivsel
Vi tror på at medarbejdere der lever et sundt liv og er i trivsel, også er de gladeste medarbejdere. Vi understøtter dette ved bl.a. at tilbyde arrangementer med fysisk aktivitet, økologisk frugtordning, vitaminer, bøger, mv.. Vi stræber efter et godt psykisk arbejdsmiljø der er kendetegnet ved en høj grad af tillid og tryghed. Det betyder f.eks. at der er plads til at sige sin mening, plads til at lave fejl og det er naturligt at spørge om hjælp.

Ambitiøs
Vi har et ambitiøst mindset, med et stærkt og vedholdende ønske om at forny og dygtiggøre os, både på et personligt plan, i vores resultater samt overfor vores kolleger og samarbejdspartnere. Vi er reflekterende og bearbejdende i et individuelt tilpasset tempo, så vi kan udvikle os selv og vores resultater i et kontinuerligt flow. Vi er ambitiøse men realistiske.

Ledelsen

Vores DNA

Ordet ’Vivo’ har sin oprindelse i det Latinske, den nærmeste oversættelse til danske vil være ’i live’ eller ’levende’. I Vivo Sales lever vi for det gode salg, vores salgsinitiativer altid er fulde af positiv energi og drevet med fokus på succes.

  • Vi er professionelle
  • Vi leverer resultater
  • Vi er passionerede
  • Vi er stabile