Om Vivo Sales

Vivo Sales er et callcenter, hvor vi arbejder med mødebooking og opsøgende salg på vegne af vores kunder og samarbejdspartnere.
Skal vi også ringe ud på vegne af dig?

Flere møder, flere kunder, flere penge på bankbogen

Hos Vivo Sales arbejder vi med opsøgende salg. Vi booker møder for dig, så du kan bruge din energi på at lukke aftaler.
Vi kan også sørge for, at salget kommer helt i hus. Det er op til dig. Vi kan hjælpe med begge dele.

En særlig tro på tingene

Vi tror på at gøre tingene ordentligt. Det sparer ressourcer og er værdiskabende på kort og lang bane. Vi tror på, at vi kun kan skabe en god forretning for os selv og vores kunder gennem inspirerende mennesker. Det er faktisk vores hemmelighed og en del af vores strategi.

Vi tror på salgstræning, opfølgning og sparring samt fokus på selvudvikling. Et stærkt sammenhold skabt ud fra vores tro på tingene.

0
Ærlig snak

Vi siger ikke noget til dine kunder, som ikke passer.

0
Dedikerede medarbejdere

Og der kommer flere til.

0
Opkald om måneden

Og antallet stiger. Hver måned.

0
Årlige salgstræninger

Flere ugentlige salgstræninger for vores folk.

Salgstræning for din og vores skyld

Hos Vivo Sales lægger vi stor vægt på udvikling af vores team gennem omfattende salgstræning. Vi har sågar et akademi, Vivo Business Academy, som er en Akademi-Merkonomuddannelse med en unik sammensætning af seks fag inden for salg og kommunikation. Det er vores måde at investere i vores kunder og vores folk.

Praktiske workshops

Vores medarbejdere deltager i realistiske rollespil og scenariebaserede øvelser, der hjælper dem med at mestre samtaleteknikker og håndtere forskellige typer af kundeinteraktioner.

Løbende feedback og coaching

Hver medarbejder modtager individuel feedback og coaching, så de kan udvikle sig og levere bedre resultater – uge efter uge.

Vores DNA

Vivo stammer fra latin. Den nærmeste oversættelse er “i live” eller “levende” – og det er netop, hvad vi er sat i verden for. Det gode salg handler om god energi, behovsafdækning og en struktureret tilgang. Tre ting, vi vil være kendt for. Salg skal nemlig være sjovt – for alle parter.

● Professionel
● Resultatorienteret
● Passioneret
● Stabil

Mission

Vores primære mål er at lukke aftaler for dig – om det er møder eller direkte salg – gennem telemarketing. Vi er din proaktive sparringspartner, rådgiver og mødebooker, som griber knoglen og får tingene til at ske. Det gode salg starter her.

Vores primære mål er at lukke aftaler for dig – om det er møder eller direkte salg – gennem telemarketing. Vi er din proaktive sparringspartner, rådgiver og mødebooker, som griber knoglen og får tingene til at ske. Det gode salg starter her.

Vision

Vi stræber efter at være den foretrukne salgsstrategiske samarbejdspartner, der bidrager til vækst for vores kunder – både for store og små virksomheder.


Vores værdier

Hos Vivo Sales tror vi på, at et godt kollegaskab bidrager til, at det bliver sjovt at gå på arbejde samt gør, at vi løser vores opgaver mere effektivt og dermed leverer bedre kvalitet til vores kunder.

For os betyder et godt kollegaskab, at vi hjælper hinanden. Det kan fx være at tage sin kollegas tallerken med efter frokost, opmuntre på en dårlig dag, hjælpe hinanden med at løse opgaver.

Det betyder også, at vi interesserer os for hinanden, taler pænt om hinanden, og at man tænker over at opføre sig, som man gerne vil have, at andre skal opføre sig over for en selv.

Sundhed og trivsel

Vi tror på, at medarbejdere, der lever et sundt liv og er i trivsel, også er de gladeste medarbejdere. Vi understøtter dette ved bl.a. at tilbyde arrangementer med fysisk aktivitet, økologisk frugtordning, vitaminer, bøger, mv.

Vi stræber efter et godt psykisk arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved en høj grad af tillid og tryghed. Det betyder fx, at der er plads til at sige sin mening, plads til at lave fejl, og det er naturligt at spørge om hjælp.

Ambitiøs

Vi har et ambitiøst mindset med et stærkt og vedholdende ønske om at forny og dygtiggøre os, både på et personligt plan, i vores resultater samt over for vores kolleger og samarbejdspartnere.

Vi er reflekterende og bearbejdende i et individuelt tilpasset tempo, så vi kan udvikle os selv og vores resultater i et kontinuerligt flow.

Ledelsen